Vloeren

Wie bouwt of verbouwt, krijgt vroeg of laat te maken met het plaatsen van een nieuwe vloer. De keuze die men de dag van vandaag heeft aan vloertegels is oneindig, dus wordt ook dit zeker en vast geen gemakkelijke klus!

Naast natuursteen, hardsteen, leisteen en graniet, hebben we natuurlijk ook de keramische vloertegels en dan hebben we het nog niet gehad over de oneindige keuze tussen kleuren en motieven.

Eenmaal de keuze gemaakt, komt ook nog de plaatsing van de vloeren aan de orde en dit vergt enig specialistenwerk of deskundig advies.

Tegels kunnen zowel recht, diagonaal, in verband of in legpatroon geplaatst worden en dit in een mortelbed of lijmen op chape.
Op onze website vindt U hiervan enkele voorbeelden terug.

Om de vloer na plaatsing en opvoeging optimaal te reinigen, dient de vloer gepoetst te worden met een cementsluierverwijderaar. Deze neemt het resterende voegsel en cementresten weg.

Bent U dus op zoek naar tegelplaatsers met de nodige ervaring voor uw woonhuis, terras, oprit,..., wij informeren U graag omtrent de mogelijkheden en prijzen!

Realisaties

>>Terug naar boven